Geen vakantieopvang meer mogelijk

Gepubliceerd op 17 mei 2023 om 00:01

Na lang wikken en wegen heb ik dan toch de knoop doorgehakt; ik ga (zo goed als volledig) stoppen met de vakantie opvang.

 

Ik vind dit zelf enorm jammer, mede omdat je dan vaak toch je eigen dieren nog eens terug ziet, maar ook omdat er (gelukkig) heel veel leuke mensen tussen zitten. De laatste 2 jaar overheersen helaas de vervelende gevallen en is het voor mij vooral een hoop stress en ellende. Vorig jaar heb ik daarom al vrij strenge regels moeten opstellen, wat ik eigenlijk helemaal niet leuk vind. En dit jaar zijn er wederom mensen die denken dat er voor hun vast een uitzondering geld. En daarom is het voor mij zo goed geweest. 

Er staat natuurlijk dat ik zo goed als volledig ga stoppen, maar wat houdt dit specifiek in:
-Mensen die op dit moment al opvang bij mij geboekt hebben, die zijn nog welkom! Vakanties zijn geboekt en die ga ik zeker niet in de weg zitten.
-Mensen van wie de ratjes hier 2x of meer hebben gelogeerd via de vakantieopvang, blijven ook welkom. Ik ben jullie enorm dankbaar voor het vertrouwen in mij en ik heb alles rondom de vakantieopvang met jullie allemaal als enorm fijn ervaren! ❤


«