Hulp bij koppeling/introduceren


Wil je je rattengroep gaan uitbreiden? Of is je huidige groep ineens aan het puberen en zit je met je handen in het haar? Dan heb je vast al veel ingelezen over hoe je moet koppelen. Op mijn pagina Introduceren staat het ook nog eens stap voor stap uitgelegd. Heb je dat ook gelezen maar heb je niet de juiste materialen, niet de tijd ervoor óf vind je het gewoon heel eng, dan wil ik je daar graag bij helpen. Koppelen is namelijk veel meer dan gewoon ratten bij elkaar zetten, deurtje dicht en klaar..

 

 

Wil je wel hulp maar kun je je niet vinden in mijn aanbod? Dat is helemaal niet erg! Stuur gewoon een mailtje en waarschijnlijk komen we er gewoon uit. Ik ben heel flexibel, en uiteindelijk gaat het erom dat jij geholpen bent en de ratjes zonder problemen kunnen samenleven!

Je kunt mij bereiken via ratterymuizerd@gmail.com

 

Omdat ik merk dat veel mensen mij om hulp vragen met koppelen/introduceren, en ik daar bij elk nest wel meerdere mensen bij help, ga ik het voortaan als extra dienst aanbieden. Ik vind het absoluut niet erg om te helpen, doe het zelfs graag, alleen kost het mij de laatste tijd wel erg veel tijd. En die tijd gaat natuurlijk af van de knuffeltijd voor de rittens en de verzorging van mijn eigen dieren. 

 

 

 

Prijs op aanvraag.