Vakantie opvang

Ga je op vakantie maar kunnen je geliefde ratjes niet mee? Wil je al zo lang verbouwen in huis, maar wordt het voor de ratjes te stoffig? Wil je een weekendje weg, maar maak je je zorgen over wat te doen met je ratten? Of heb je een andere reden waarom je tijdelijk even niet voor je ratjes kunt zorgen? Dan zijn ze hier van harte welkom!


Wat kun je van ons verwachten?
Dagelijks aandacht, vers eten/drinken en leuke updates tijdens hun verblijf hier. Elke dag verse groente en/of fruit en op z'n tijd een lekker stukje vlees of ei. De ratten mogen bij ons op de bank om te knuffelen en zijn dagelijks uit de kooi. 

Wat verwachten wij van jou?
Van te voren spreken we af hoelang ze hier zullen blijven en wat het dan gaat kosten. Mocht dit langer nodig zijn, dan kan dit in overleg. Echter worden extra dagen wel in rekening gebracht. Het makkelijkst is om ze met hun eigen vertrouwde kooi te brengen, lukt dit niet dan heb ik standaard een Ferplast Furat klaarstaan die plek biedt voor 3 ratjes of een halve LZV welke plek biedt voor 6 ratten. (Er is dan wel een borg vereist) Wil je er meer laten logeren? Laat dit dan tijdig weten, zodat wij een geschikte kooi kunnen regelen. Wij rekenen erop dat u uw eigen voer en bodembedekking meeneemt. Lukt dit niet, laat dit dan weten, dan regelen wij dat tegen een onkostenvergoeding. Specifieke wensen, aandachtspunten en eventuele medicatie, overal wordt rekening mee gehouden. 

 

Kosten

Om je ratjes bij ons te laten logeren vragen wij €1,50 per dier per dag. Wil je ook ons voer en onze bodembedekking gebruiken, dan komt er per dag €1 bij,. (niet per dier, maar per logerende groep).

Waarom is er een borg nodig?
De borg is een garantie voor mij dat ik niet opdraai voor extra kosten die niet zijn veroorzaakt door mijn eigen dieren. Als jij jouw dieren hier wilt laten logeren, maar niet hun eigen kooi kan of wil meebrengen, dan riskeer ik dat mijn kooien gesloopt kunnen worden door de logés. Daarvoor is de borg. Mocht mijn kooi tijdens het vakantieverblijf door jouw dieren gesloopt worden, dan kan ik de borg investeren in een nieuwe kooi. Wordt er niks gesloopt, dan krijg je uiteraard met ophalen de borg weer netjes terug. (de borg geld alleen voor de kooi. eventuele gesloopte hangmatjes en/of sputniks neem ik voor lief) 

 

Bovenstaande prijzen dienen vooraf via bankoverschrijving betaald te worden. Dit is voor mij een garantie dat je de ratjes ook echt weer komt ophalen. De haal- en brengdag worden ook in rekening gebracht.

Wil je gebruik maken van de opvang service? Vul dan aan de rechterkant het formulier in. Let op: je vakantieopvang is pas definitief na akkoord.