Vakantie opvang (Gestopt)

Let op: door eigen vakantie is er in augustus 2023
géén vakantie opvang mogelijk! 


Ga je op vakantie maar kunnen je geliefde ratjes niet mee? Wil je al zo lang verbouwen in huis, maar wordt het voor de ratjes te stoffig? Wil je een weekendje weg, maar maak je je zorgen over wat te doen met je ratten? Of heb je een andere reden waarom je tijdelijk even niet voor je ratjes kunt zorgen? Dan zijn ze hier van harte welkom!


Wat kun je van ons verwachten?
Dagelijks aandacht, vers eten/drinken en leuke updates tijdens hun verblijf hier. Elke dag verse groente en/of fruit en op z'n tijd een lekker stukje vlees of ei. De ratten mogen bij ons op de bank om te knuffelen en zijn regelmatig uit de kooi. 

Wat verwachten wij van jou?
Van te voren spreken we af hoelang ze hier zullen blijven en wat het dan gaat kosten. Mocht dit langer nodig zijn, dan kan dit in overleg. Echter worden extra dagen wel in rekening gebracht. 

Het verleden heeft mij geleerd dat het helaas noodzakelijk is om duidelijke afspraken te maken rondom de vakantieopvang. Daarom gelden er vanaf heden de volgende voorwaarden:

 

Voorwaarden:

> Om je dieren te halen en/of brengen maak je een tijdsafspraak. Ik reserveer 30 minuten tijd voor je, lukt het je niet om er binnen dat halfuur te zijn, dan zul je helaas een nieuwe afspraak moeten inplannen. 

> Bij je reservering kun je aangeven of een dier medische zorg nodig heeft tijdens zijn/haar vakantieverblijf. Geef je hier nee aan, maar blijkt met brengen dat het dier wel medische zorg nodig heeft, dan wordt je vakantieopvang geannuleerd zonder recht op restitutie. (Dit geldt ook voor huidaandoeningen/korstjes en andere mogelijke besmettelijke aandoeningen.) In een drukke vakantieperiode heb ik geen ruimte om dieren in quarantaine/isolatie te plaatsen. 

> De betaling dient uiterlijk 14 dagen voor je gewenste brengdatum voldaan te zijn. Dit omdat ik een plek voor je reserveer en mogelijk andere mensen daarvoor moet weigeren. 

> Dieren kunnen niet worden gebracht of gehaald op de dag van vertrek/aankomst van of naar je vakantie. Dit omdat het voor rattenbaasjes, maar ook zeker voor de ratten zelf, een hele stressvolle dag is. Je wilt dan niet moeten haasten en de kans dat je dan te laat je dieren komt brengen/halen (door bijv. vertragingen) is veel te groot. 

 

Het makkelijkst is om ze met hun eigen vertrouwde kooi te brengen, lukt dit niet dan heb ik standaard een aantal kooien beschikbaar (Er is dan wel een borg vereist) Wij rekenen erop dat u uw eigen voer en bodembedekking meeneemt. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je, tegen een onkostenvergoeding, voer en bodembedekking van Rattery Muizerd gebruiken. Specifieke wensen, aandachtspunten en eventuele medicatie, overal wordt rekening mee gehouden. 

Kosten

Om je ratjes bij ons te laten logeren vragen wij €2 per dier per dag. Wil je ook ons voer en onze bodembedekking gebruiken, dan komt er per dag €1,50 bij,. (niet per dier, maar per logerende groep).
Heeft je dier tijdens het verblijf bij Rattery Muizerd medicatie nodig? Hiervoor betaal je dan een kleine vergoeding.

Waarom is er een borg nodig?
De borg is een garantie voor mij dat ik niet opdraai voor extra kosten die niet zijn veroorzaakt door mijn eigen dieren. Als jij jouw dieren hier wilt laten logeren, maar niet hun eigen kooi kan of wil meebrengen, dan riskeer ik dat mijn kooien gesloopt kunnen worden door de logés. Daarvoor is de borg. Mocht mijn kooi tijdens het vakantieverblijf door jouw dieren gesloopt worden, dan kan ik de borg investeren in een nieuwe kooi. Wordt er niks gesloopt, dan krijg je uiteraard met ophalen de borg weer netjes terug. (de borg geld alleen voor de kooi. eventuele gesloopte hangmatjes en/of sputniks neem ik voor lief) 

 

Bovenstaande prijzen dienen vooraf via bankoverschrijving betaald te worden. Dit is voor mij een garantie dat je de ratjes ook echt weer komt ophalen. De haal- en brengdag worden ook in rekening gebracht. 

Wil je gebruik maken van de opvang service? Vul dan aan de rechterkant het formulier in. Let op: je vakantieopvang is pas definitief na akkoord. 

 

(Andere knaagdieren zijn in overleg ook welkom!)