Planning

Hieronder vind je de nestplanning van Rattery Muizerd. Houd er rekening mee dat deze planning onder voorbehoud is. Ratten blijven dieren en daar kan veel in veranderen. Daardoor kan het soms voorkomen dat je iets langer op rittens moet wachten.

 

November/December 2022

Ergens aan het einde van het jaar gaat het volgende koppel samen: Salt, dove pearl gladhaar normaal oor en Pepper, dove agouti rex dumbo oor.

Salt is een heerlijk lui ventje. Hij kan het met iedereen vinden en vind ook alles en iedereen ontzettend leuk en gezellig. Hij slaapt in de meest rare posities en weet je altijd aan het lachen te maken. 


Pepper is een rustig meisje die lekker haar eigen gang gaat. Zij komt graag de kooi uit voor een knuffel en is gek op loslooptijd.

 

 

Ergens aan het einde van het jaar gaat het volgende koppel samen: Sprinckles, zwart dalmatian dumbo oor en Cassi, russisch blauw bont marble.


Sprinckles is een hele nieuwsgierige knuffelkont. Hij is dikke vriendjes met Nacho in de groep en die 2 slapen dan ook altijd samen. 

Cassi slaapt in de meest rare posities en is een echte knuffelkont. Zodra je de kooi open doet, komt ze gelijk naar je toe voor aandacht en knuffels,.