Planning

Hieronder vind je de nestplanning van Rattery Muizerd. Houd er rekening mee dat deze planning onder voorbehoud is. Ratten blijven dieren en daar kan veel in veranderen. Daardoor kan het soms voorkomen dat je iets langer op rittens moet wachten.

 

Mei/Juni 2022

Begin Juni gaat het volgende koppel samen: Butters, bluepoint siamees rex dumbo oor en Nutty, zwart variberken velveteen dumbo oor. 

Butters is een echte vent; hij zal geen calorieën verbranden als het niet noodzakelijk is haha. Hij is gek op eten en een echte allemansvriend. 

Nutty is een lekkere stuiterbal. Ze slaapt graag met zoveel mogelijk ratten op een grote hoop en is gek op aandacht. 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden. 

 

 

Begin Juni gaat het volgende koppel samen: Pepsi, zwart bont bles dumbo oor en Iceton, russisch blauw capped patched normaal oor. 

Pepsi is in de groep een beetje de lieve, makkelijke tante. Zorgt voor iedereen, is superlief en rustig en houdt van aandacht. Ze staat altijd rechtop tegen de deur aan, zo weet ze zeker dat je haar niet over het hoofd kan zien haha. 

Iceton is een beetje de prins(es) op de erwt; geen bedje is zacht genoeg voor hem. Zijn karakter is lekker rustig en aanhankelijk en hij is dan ook gek op aandacht.

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden. 

 

Begin Juni gaat het volgende koppel samen: Blouper, Russisch blauw hooded bles velveteen dumbo oor en Sisi gladhaar marble normaal oor.

 

Blouper is uitgegroeid tot een megagrote, heerlijke, luie knuffelvent. Hij propt zijn bedje altijd goed vol met zachte bedding om heerlijk comfortabel te kunnen slapen. 

 

Sisi is gek op aandacht, maar kiest wel zorgvuldig uit van wie zij die wil. Als je eenmaal bent goedgekeurd, is ze ook niet meer bij je weg te slaan. 

 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden. 

 

Juli 2022

Eind juli gaat het volgende koppel samen: Joolz, chocolate variberken zwartoog marten normaal oor en Sir Lancelot, Agouti berken silvermane, dumbo oor.

Sir Lancelot is een rustige man. Hij trekt het liefst zijn eigen plan en kan eigenlijk met iedereen direct goed overweg. 

Joolz is verslaafd aan aandacht! (en eten....) Ze staat het liefst heel de dag voor de deur te wachten tot ik m eindelijk opendoe om haar te knuffelen. 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden.  

 

Eind Juli gaat het volgende koppel samen: Sprinckles, zwart dalmatian dumbo oor en Lolly wit zwartoog (dalmatian extreme undermarked) normaal oor.

 

Sprinckles is een hele nieuwsgierige knuffelkont. Hij is dikke vriendjes met Nacho in de groep en die 2 slapen dan ook altijd samen. 

 

Lolly is de alfa van de groep en doet dat streng maar rechtvaardig. Zodra je de rattenkamer instapt, rent ze al volle vaart naar de deur toe om geen knuffel te missen! Zij komt graag de kooi uit om lekker los te lopen.

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden, 

 

September 2022

Halverwege September gaat het volgende koppel samen: Moreno, Russisch blauw variberken marten dumbo oor en Amphile, zwart bont/variegated dumbo oor.

 

Moreno is de GVR in mijn mannengroep. Hij is vriendelijk en lief tegen iedereen, een echt sulletje. 

Amphile is een rustige dame die gesteld is op haar rust. Loslopen hoeft voor haar niet echt, zij ligt liever languit in een hangmat te lounchen. Voor een snack komt zij dan weer wel haar bed uit ;)

 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden. 

 

Halverwege September gaat het volgende koppel samen: Nacho, Amerikaans blauw variberken harley en Cacao, agouti variberken bles dumbo oor. 

 

Nacho is een aparte, op een positieve manier. Vaak zijn wij hem kwijt en heeft hij zichzelf ingegraven in de bodembedekking. Hij is dikke vriendjes met Sprinckles en de rest van de ratten vindt hij maar rare wezens haha

 

Cacao is er altijd en overal als eerste bij. Maakt niet uit wat je aan het doen bent, ze is er.. Zij heeft energie voor 10 en doet niets liever dan loslopen.

 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden. 

 

November/December 2022

Ergens aan het einde van het jaar gaat het volgende koppel samen: Salt, dove gladhaar normaal oor en Pepper, dove agouti rex dumbo oor.

Salt is een heerlijk lui ventje. Hij kan het met iedereen vinden en vind ook alles en iedereen ontzettend leuk en gezellig. Hij slaapt in de meest rare posities en weet je altijd aan het lachen te maken. 


Pepper is een rustig meisje die lekker haar eigen gang gaat. Zij komt graag de kooi uit voor een knuffel en is gek op loslooptijd.

 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd worden. 

 

Ergens aan het einde van het jaar gaat het volgende koppel samen: Sprinckles, zwart dalmatian dumbo oor en Cassi, russisch blauw bont marble.


Sprinckles is een hele nieuwsgierige knuffelkont. Hij is dikke vriendjes met Nacho in de groep en die 2 slapen dan ook altijd samen. 

Cassi slaapt in de meest rare posities en is een echte knuffelkont. Zodra je de kooi open doet, komt ze gelijk naar je toe voor aandacht en knuffels,.

 

Er kan voor dit nest hier gereserveerd gaan worden.