Reviews

Voordat je ergens rittens koopt, wil je natuurlijk weten waar je mee te maken hebt. Wat vinden de eerdere kopers? Zijn de rittens tam? Zijn de mensen wel leuk? Wat kan ik verwachten? Allemaal hele logische vragen! Daarom wil ik hier iedereen de mogelijkheid geven om eigen meningen en ervaringen te delen met anderen. Ik zou het daarom dus ook heel erg waarderen als je na aankoop van je rittens een beoordeling of reactie wilt achterlaten. Niet alleen help je mij hiermee om mijn dienstverlening waar nodig te verbeteren, maar ook help je andere mensen inzicht krijgen in wat ze van Rattery Muizerd kunnen verwachten. Helemaal onderaan de pagina kun je de oudere reviews vinden die mensen in 2020 hebben geschreven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Hendrikx
2 maanden geleden

Niks als lof voor deze Rattery/Samantha!
De 2 liefste Rittens gehaald (zie vorige review) …al snel bleek dat onze zoon zeer heftige allergische reacties kreeg, zo erg dat we na 2 weken alweer (met veel pijn in mijn hart)afscheid hebben moeten nemen. Samantha was niet alleen heel begripvol maar we kregen ook de mogelijkheid om ze terug te brengen zodat wij in ieder geval weten dat ze veilig/goed terecht komen.

Enorm dankbaar!

Hendrikx
2 maanden geleden

Sinds een paar dagen 2 super lieve rittens bij Samantha gehaald.
1 is super nieuwsgierig en laat zich al goed vasthouden/aaien, de andere is iets banger en kijkt nog even de kat uit de boom maar laat zich toch voorzichtig aaien. Beide bijten niet, en lijken al goed gewend aan mensen.

Voor, tijdens en na het ophalen beantwoord samantha mijn vragen netjes 👍erg fijn!

De mogelijkheid tot het aankopen van de juiste voer samenstelling voor het begin was een fijne bijkomstigheid.

Lycori
2 maanden geleden

Sinds een paar dagen mijn eerste 2 rittens van Rattery Muizerd thuis, ze zijn echt superlief en knuffelig ondanks dat ze nog even aan de nieuwe omgeving moeten wennen. Het contact verliep ook prettig, ik kon met al mijn vragen terecht, en intussen word je ook op de hoogte gehouden met updates en foto's van de Rittens. Ook super geweldig dat ze thuis gebracht konden worden. Zodra deze 2 lieve kerels straks 'n beetje volwassen zijn ga ik er hier zeker nog 2 adopteren! :D

Maud
4 maanden geleden

Al twee keer rittens gehaald bij Samantha, waarvan een keer een eigen nestje en een keer een opvangnestje. Samantha is super vriendelijk en neemt de tijd voor je, heeft veel kennis van ratjes. Vind de updates op Facebook ook leuk om te volgen. De rittens die wij hebben opgehaald zijn steeds heel lief geweest. Als we verder willen uitbreiden, dan komen we zeker weer terug! 😊

Sacha
4 maanden geleden

Mijn eerste drie ratjes afgelopen week bij Samantha gehaald. Ze zijn nu al heel nieuwsgierig en vinden het niet erg om geaaid te worden.
Ook altijd snelle reactie bij een berichtje en hele vriendelijke communicatie!
Dankjewel Samantha! :)

Sanne schonewille
4 maanden geleden

Ben heel tevreden heb nu 4 dubbel Rex rittens en ook voer gekocht en ëen reismandje de rittens zijn super tam en goede service daar en laat het bezorgen omdat ik geen vervoer heb echt een aanrader en top service samantha bedankt voor alles

Elisa
4 maanden geleden

De eerste keer dat ik rittens bij een rattery heb gehaald. De ratjes zijn handtam en erg nieuwgierig. Heel fijn contact en bij ophalen krijg je nog zelf tips mee en een zakje voer mee echt handig! Je kan met al je vragen terecht echt super fijn. Dankje wel Samantha☺

Kim
4 maanden geleden

Nu 2 keer rittens gehaald bij Rattery Muizerd. Beide keren goede ervaringen gehad. Rittens zijn lief en je merkt dat ze contact met mensen gewend zijn.
Altijd fijne updates via facebook en je kan met al je vragen bij haar terecht!

Sophie van Gardingen
4 maanden geleden

De ratjes zijn supper lief elke dag worden ze steets tammer ze zijn ook echt heel schattig en bijten niet en ze zijn supper zacht en cute ☺️

Celine
4 maanden geleden

Meerdere keren heb ik al rittens gehaald bij Samantha. Elke keer opnieuw super lieve, leuke rittens! Ze reageert ook altijd snel op berichtjes en beantwoord al mijn vragen. Alle updates over de rittens zijn te zien via Facebook, wat ik persoonlijk heel fijn vind. Ook kijk ik altijd uit naar de schattige foto's!

Demi
4 maanden geleden

Wij gingen eigelijk 2 rittens ophalen .maar ja het werde er 4 🤣
Wij hadden heel veel vragen .ze heeft met veel aandacht alle vragen beantwoord
Wij zijn goed ontvangen
Wij gaan nergens anders meer heen
Samantha je wel voor alles tot over een half jaar

Sanne schonewille
4 maanden geleden

Ik heb twee prachtige en superlieve dubbel Rex ratten bij Rattery Muizerd gekocht. Je ziet dat er veel tijd en liefde in is gestoken. Ze zijn al super tam goede Rattery. En ook een geweldige service. Ik had geen vervoer en Samantha is ze komen brengen. Echt een aanrader en zal er zeker nog eens kopen. Bedank Samantha

Ninke
5 maanden geleden

Vandaag voor de tweede keer bij Samantha rittens opgehaald. De eerste keer was 2 jaar geleden. Deze dames zijn nu nog kerngezond maar worden wel merkbaar ouder en wat rustiger.
Nu ook weer twee hele tamme en mooie meisjes meegenomen.
Het is de lange rit elke keer dubbel en dwars waard.
Op alle vragen wordt gelijk geantwoord en er is altijd hulp.
Hiervoor via marktplaats bij andere fokkers ratjes gehaald wat een verschil de eerste weken schuwe rittens een is er overleden met 1,5 aan hersentumor en de tweede loopt nu rond met mamacarcinoom.
Voor ons is het duidelijk nooit meer een andere fokker!

Marieke
7 maanden geleden

10 dagen geleden onze eerste twee rittens van Rattery Muizerd, de zusjes Boo (Silvermane) en Beertje (Harley) opgehaald. We zijn vanaf het reserveren tot het ophalen heel goed op de hoogte gehouden met informatie over hun karakters, updates en foto's. Op de Facebook pagina plaatst ze ook geregeld updates, foto's en filmpjes en ze reageert snel op berichten. De rittens krijgen alle liefde en aandacht van Samantha en zijn handtam en sociaal op het moment dat ze mogen verhuizen. Zeer fijne ervaring en erg blij met onze knappe schatjes!! Wij zullen in de toekomst zeker vaker rittens bij Rattery Muizerd adopteren en daar hebben we dan wederom dik twee uur in de auto voor over...

Katja en Sophie
een jaar geleden

Vandaag waren onze twee schatjes bezorgd. Wat een super profesioneel, en. vriendelijk fokker met een enorme liefde voor de ratten.
Heel erg bedankt dat wij mochten ze bij jou kopen en ook voor alle goede servis.e🥰❤

Kyra
een jaar geleden

Gister mijn 3 knappe ventjes opgehaald. Ze zijn super tam en lief, zo blij met deze kleine liefdes. Samantha had op al mijn vragen een antwoord, en als ze dat niet had zocht ze het helemaal voor me uit! Top service, dankjewel. Ik ben super tevreden.

Mirte
een jaar geleden

Gister onze 3 rittens opgehaald. Wat een fantastische diertjes en wat een super geweldige service. Elke keer als ik iets te vragen had in dit proces stond je voor ons klaar. Echt geweldig! Dankjewel voor alle super goede zorgen. En de geweldige Rittens!

Lieve Prenen
2 jaar geleden

Na jaren zonder ratjes wouden we er terug vol voor gaan. Op zoek naar een geschikte rattery kwamen we al snel bij Samantha uit. Vanaf het eerste contact had ik een super goed gevoel bij haar. Na een tijdje mailverkeer kwamen we op een wachtlijst voor een nestje. Vanaf de geboorte werden we op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van de ratjes. Ongeduldig als we waren voor onze heren, kregen we veel foto's toegestuurd. Het ophalen van de ratjes was een heel fijn moment. De ratjes kregen uitgebreid de tijd om met mij kennis te maken. En zo kreeg ik de kans hun karakter wat te kunnen zien. Eenmaal thuis moesten de ratjes even wennen aan de nieuwe omgeving, maar als snel werd duidelijk dat ze mensen en handen erg gewend zijn. Wat een zalige mannetjes hebben we nu in huis. W'en wat een fijne contacten met Samantha!

Mila
2 jaar geleden

23 januari 2021 heb ik een ritten opgehaald van 11 weken oud. Hij mocht langer blijven omdat hij groot/zwaar genoeg moest zijn om te koppelen aan mijn 2 andere ratten. Samantha hield me goed op de hoogte van zijn gewicht en stuurde leuke updates. Voor eventuele hulp bij het koppelen stond ze ook klaar. Eenmaal opgehaald was meteen duidelijk dat de ritten gewend was aan mensen, erg tam en open karakter. Ook het koppelen was geen probleem, een super sociaal ratje.
De ratten van Samantha staan gewoon in huis met ruime kooien met een gevarieerde inrichting. Er zijn aparte lage kooien voor ratten met rittens,. Alles ziet er netjes uit en de ratten ogen gezond.
Rattery Muizerd voelt voor mij als een vertrouwd adres om je ratten te halen. Ik heb een ontzettend leuk ratje met een goed karakter en zou in de toekomst zeker opnieuw hier een ratje halen.

Carolien
2 jaar geleden

Wij hebben 2 super leuke rittens gekocht bij Samantha! Erg leuke beestjes waren al helemaal tam. We zijn erg blij met onze nieuwe familieleden

Marieke
2 jaar geleden

We hebben eind juni 2020 twee super lieve en handtamme rittens opgehaald bij Samantha. Het contact ook van te voren was heel fijn, veel updates en super vriendelijk. Lily en Millie zijn twee lieve, aanhankelijke dames en als Samantha niet verhuist was naar de andere kant van het land had ik zeker vaker rittens bij Rattery Muizerd gehaald!

Esther
2 jaar geleden

Een super Rattery met verstand van zaken en het hart op de goede plaats. Samantha is enorm betrokken bij al haar ratjes en is duidelijk, transparant en vriendelijk in haar communicatie. Ze reageert altijd snel en beantwoordt al je vragen. Ook kun je heel leuk de ontwikkeling van de geboren ratjes volgen via facebook en haar webpagina. Vier ratjes bij haar gekocht.... gezond en al erg tam. Echt schatjes. Je merkt dat ze veel aandacht heeft besteed aan de rittens. Echt een aanrader👍

Dimphie Knobel
2 jaar geleden

Ik hed 6 zeer lieve en knappe dames,waaronder 2 fuzz,van Rattery Muizerd.De ratjes zijn zeer goed gesocializeerd,lief en gezond.Ook met de mensen achter de rattery is het contact altijd goed.Ze zijn zeer vriendelijk en ontzettend begaan met hun ratjes.Rattery Muizerd is een echte aanrader!

Isa's Heavenly Rattery
2 jaar geleden

Hier Henk vandaan en 1x samengewerkt voor een nestje. Geweldig en leuke meid. Raad ik zeker aan!

Lizzy Looijestijn
2 jaar geleden

Zondag 13 december 2020, 4 knappe rittens op mogen halen!
Ze zijn zo knap en vooral heel lief!
Er zitten verschillende haarstructuren tussen zoals harley en rex hoe cool is dat!
Mega tam en komen als vanaf dag 1 meteen naar je toe. Ze besteed veel aandacht en liefde aan de ratten.
Een echte aanrader🤩!

 

 

Reviews van adoptanten uit 2020: 


Helemaal happy met onze super verzorgde en gesocialiseerde mannetjes. Iemand die weet wat ze doet. Ook tijd neemt bij het ophalen en aangeeft altijd voor advies klaar te staan. En ik geloof ook zeker dat dit zo is

Zeker een aanrader.
Thanx
 
 

 

Hier een hele lieve man vandaan voor mijn eigen rattery. Samantha is een lieve meid waar je altijd met vragen naartoe kan gaan.
Nogmaals heel tevreden met de toekomstige papa Henk! Bedankt meid!


Ik heb bij deze rattery twee lieve, tamme en gezonde ratjes gekregen. Ze kwamen de eerste dag al direct enthausiast en nieuwschierig kijken. Je kan zien dat er veel aandacht aan ze besteed is.

Ik ben blij dat ik ze hier gehaald heb!

 

 

Vandaag 4 knappe kerels opgehaald. 
Ze zijn nu al super tam en vinden de poezen in huis helemaal niet eng! Ze heeft er veel tijd ingestoken. Ze kwamen daar al meteen naar het deurtje en zijn heel nieuwsgierig. Alles goed verzorgd en goed uitziende ratten. Contact is heel goed er wordt snel geantwoord op advies/hulpvragen.

Een aanrader om hier je gezonde, lieve en vooral tamme ratjes te halen!


Een tijdje geleden 2 prachtige rittens gereserveerd. Ik kon niet meer wachten tot ze groot genoeg waren om het nestje te verlaten. Eindelijk was het dan zover! Super vriendelijke mensen, en alle ratjes zitten er goed bij en je ziet dat er super veel tijd en liefde in gestoken word. Mijn 2 mooie mannetjes kwamen meteen knuffelen met me en ze gaven honderden kusjes! Ik heb het contact echt super positief ervaren. Wanneer ik foto's of filmpjes wilde kreeg ik die. Ook al mijn vragen werden snel beantwoord. Al met al een zeer positieve ervaring gehad. En ga in de toekomst al mijn ratjes hier halen.

 

 

Ik raad deze rattery zeker aan! Wij hebben naast duidelijke en snelle antwoorden ook gewoon heel leuk contact gehad. De ratjes die van deze rattery afkomen zijn allemaal super tam en heel sociaal. Ze zijn gezond en echt gewend om met mensen om te gaan. Ook de hokken, zowel die van de oudere dames als die van de rittens voor verkoop, zijn er goed en schoon uit en zitten stampvol met leuke dingen om te doen! Zodra het hok open gaat komen de ratjes nieuwsgierig kijken en beginnen ze kusjes te geven. De eigenaresse doet de ratjes niet weg tot ze weet dat ze op een goede plek terechtkomen. Dat geeft mij veel vertrouwen in haar. Een echte dierenvriend en rattengek en ook nog eens super aardig!